kattepension

Lad katten holde ferie hos en god kattepension

Lad katten holde ferie hos en god kattepension

Står familien for at skulle på ferie inden for det næste års tid? Så er det en god idé at sørge for pasning af katten i god tid i forvejen. Er der ingen, som kan flytte ind i din bolig og se efter din kat, mens du og familien er væk, kan du med fordel lade den tilbringe ferien i en kattepension. Her kan katten får den fornødne pleje og opmærksomhed, så du og din familie trygt kan tage af sted.

Hvordan vælger jeg den rette kattepension?

Når du står for at skulle vælge den kattepension hvor din kat skal holde ferie bør du se dig godt for. Alt for mange udbyder kattepension uden at have de nødvendige forudsætninger for det. Du kan risikere at din kat ikke får mulighed for at komme udenfor under trygge forhold, eller at den ikke får den rette kost eller mængde af opmærksomhed i løbet af sit ophold på kattepensionen.

Derfor bør du på forhånd sikre dig at den kattepension du vælger lever op til dine standarder når det handler om såvel håndtering af dyrene som kvaliteten af de fysiske forhold.

Samtidig bør du vælge en kattepension som ligger tæt på din bopæl. På den måde undgår du nemlig at skulle fragte din kat så langt når den skal i pension. Det er de færreste katte som ligefrem nyder en lang køretur i sin transport kasse. Og du har ikke lyst til at føje stress til oplevelsen af at skulle flytte i pension i måske flere uger.

Hvor finder jeg en god og stabil kattepension i Frederikssund?

Er du bosiddende i Frederikssund, Slangerup, Farum, Stenløse, Søsum, Ganløse, Ølstykke, Veksø, Knardrup, Lynge eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge Egedal Kattepension som din kattepension. Du kan læse mere om Egedal Kattepension på hjemmesiden egedalkattepension.dk