rideskole

Find din nærmeste rideskole i Haderslev

Find din nærmeste rideskole i Haderslev

editorial

Ridning er populært som aldrig før – og dette ikke kun blandt børn. Også voksne, som måske har redet i deres barndom eller ungdom, ser i stigende grad deres snit til at genoptage denne hyggelige og givende hobby.

Når du går til ridning på en rideskole, eller måske endda har egen hest, får du ikke alene glæden ved at lære noget nyt hele tiden. Du får også det hyggelige samvær med dyrene og de andre heste entusiaster i stalden.

Hvor kan jeg gå til ridning i Haderslev?

Er du bosiddende i Haderslev eller nærmeste omegn, og søger du en rideklub med en vist niveau, kan du med fordel aflægge Rideklubben Møllen en visit.

image

Rideklubben Møllen er en ambitiøs rideklub for ryttere som ønsker at dygtiggøre sig inden for deres respektive discipliner. Den hyggelige rideklub har lejet sig ind i de luksuriøse lokaler hos det særdeles vel udstyrede ridecenter Ridecenter Møllen, hvor du finder nogle af de bedste ride faciliteter i dette område. Blandt andet råder Ridecenter Møllen over flere lækre indendørs og udendørs ridebaner som matcher de officielle mål til såvel spring som dressur.

Ridecenter Møllen er beliggende tæt på naturskønne områder som indbyder til rideture i det fri. Har du egen hest kan du på Ridecenter Møllen lade denne opstalde i en rummelig boks som alt efter aftale muges og bestrøs. Har du ikke egen hest kan du tilmelde dig Rideklubben Møllens elevskole, som råder over flere rideskole heste og ponyer.

Du kan gennem Rideklubben Møllen tilmelde dig undervisning ved professionelle beridere og instruktører, og deltage i forskellige arrangementer – blandt andet stævner på top niveau. Gennem Rideklubben Møllen får du mulighed for at møde andre ryttere som deler din interesse og passion. Og du vil med sikkerhed blive en dygtigere rytter når du går til ridning hos Rideklubben Møllen.

Du kan læse mere om Rideklubben Møllen, og kontakte berideren direkte via klubbens hjemmeside på Rideklubben Møllen.dk rideklubben-moellen.dk.