hundebur

Find det bedste hundebur online

Find det bedste hundebur online

editorial

Er du en af de mange glade hundeejere i Danmark som gerne vil tage Fido med på langfart i ny og næ? Så bør du investere i et solidt hundebur til din bil.

Hvorfor skal jeg installere et hundebur i bilen?

Måske tænker du at din hund da bare kan sidde på forsædet ved siden af dig, eller på bagsædet sammen med ungerne. Men dette er faktisk forbundet med en ganske stor risiko – også selv om der er tale om en forholdsvis lille hund.

Hvis bilen bremser hårdt op vil hunden, som jo ikke er iført sikkerhedssele, blive slynget rundt i bilen. Og selv om hunden ikke hører til de tungere racer vil kraften hvormed hunden bliver slynget rundt føje adskillige kilo til dens vægt.

Der ud over kan selv den mest fredelige hund komme til at ødelægge din kørsel. Der skal ikke særlig meget til – et bistik eller lignende – før hunden pludselig kan udgøre en fare for dig og din familie.

image

På et splitsekund kan ferien – og måske resten af jeres liv – være ødelagt af en løs hund i bilen. Og derfor bør du gøre både dig selv, din familie, og faktisk også hunden en tjeneste ved at anbringe den i et sikkert hundebur bag i bilen.

Hvilket hundebur skal jeg vælge?

Når du står for at skulle vælge et hundebur bør du vælge et som er godkendt efter alle danske og internationale standarder. På den måde er du garanteret et sikkert hundebur som står fast i bilen og som holder hunden tryg under kørslen du skal selvfølgelig vælge et bur som matcher hundens størrelse, så at den ikke bliver klemt. Og har du to hunde, som skal i samme hundebur, bør du sikre at der er plads til dem begge.

Hos https://billiga-hundburar.se/ finder du et stort udvalg af gode, billige hundebure.