dyrlæge

Få hjælp til dit kæledyr hos din dyrlæge i København

Få hjælp til dit kæledyr hos din dyrlæge i København

Er du lige blevet den lykkelige ejer af et kæledyr? Så har du anskaffet dig en ven – og et ansvar – for livet. Du vil med sikkerhed opleve mange sjove, hyggelige og kærlige stunder i selskab med din nye bedste ven. Og så længe du er dig dit ansvar bevidst, vil I også kunne nyde mange givende år sammen.

Find den rette dyrlæge fra begyndelsen

Noget af det vigtigste i din tilværelse som nyslået kæledyrs ejer, er en dygtig og kompetent dyrlæge. Når du har hjemtaget dit nye pelsklædte familie medlem, bør du som noget af det første bestille en tid hos en dyrlæge. Du skal selvfølgelig ikke lade dig nøje med en hvilken som helst dyrlæge, men gøre dig umage for at vælge en klinik, som tager dyrene alvorligt. Samtidig er der en vis idé i at vælge en dyrlæge klinik tæt på hvor du bor. De færreste dyr bryder sig om at blive transporteret i lang tid – og slet ikke hvis de er syge.

Fasanvejens Dyreklinik – dyreklinik og dyrlæge praksis i Købehavn

Er du bosiddende i København, på Frederiksberg eller i Valby, kan du med fordel tjekke Fasanvejens Dyreklinik. Fasanvejens Dyreklinik udmærker sig derved, at der til klinikken er knyttet intet mindre end fire utroligt dygtige og veluddannede dyrlæger, som oven i købet har forskellige speciale områder.

For eksempel har Fasanvejens Dyrekliniks ejer, dyrlæge Anne Sørensen, stor ekspertise inden for udredning, diagnosticering og behandling af kræft hos hunde og katte. Andre dyrlæger, som residerer i Fasanvejens Dyreklinik, har speciale inden for eksempelvis tandlidelser, tarm sygdomme og sygdomme i øjne eller øjen omgivelser hos kæle og familie dyr.

Du og dit kæledyr er, med andre ord, i de tryggeste og mest professionelle hænder, når I vælger Fasanvejens Dyreklinik som fast dyrlæge i København. Du kan læse mere om klinikken på fasanvejensdyreklinik.dk