dyreklinik

Få den bedste hjælp til dit dyr på din lokale dyreklinik

Få den bedste hjælp til dit dyr på din lokale dyreklinik

Er din familie netop vokset med et nyt firbenet eller bevinget medlem? Så bør du som noget af det første kontakte en dygtig dyrlæge i dit lokal område med henblik på et eftersyn af din nye bedste ven.

Hvor finder jeg den bedste dyreklinik i Værløse?

Er du bosiddende i det naturskønne Nordsjælland, nærmere betegnet Værløse i Furesø Kommune, hedder din lokale dyreklinik Værløse Dyreklinik.

Hos Værløse Dyreklinik finder du udelukkende dygtige og veluddannede dyrlæger samt erfarne veterinær sygeplejersker, som gør deres yderste for at give dig og dit kære dyr en god og positiv oplevelse trods sygdom eller andre lidelser. Værløse Dyreklinik bestræber sig på at gøre besøget så behageligt som overhovedet muligt, og har derfor indrettet selve klinikken og det tilhørende venterum så afslappet som overhovedet muligt. Ydermere er personligt engagement, empati og nærvær nøgleord hos Værløse Dyreklinik, lige som det er vigtigt for personalet at tage sig så god tid til hver enkelt patient som overhovedet muligt.

Værløse Dyreklinik lægger samtidig vægt på at holde et højt fagligt niveau og en ditto professionel standard. Derfor sørger de dygtige dyrlæger og veterinær sygeplejersker at holde sig løbende opdateret med de nyeste tiltag og metoder inden for den veterinær medicinske verden – såvel når det gælder undersøgelse og diagnostik som når det handler om behandling.

Værløse Dyreklinik har stor ekspertise inden for det, der går under kategorien mindre familiedyr – det vil sige hunde, katte, marsvin, kaniner, hamstere og andre gnavere samt fugle. Klinikken er tillige udstyret med det mest moderne state of the art udstyr til såvel behandling som til undersøgelse, og både kirurgiske og medicinske lidelser behandles på klinikken. Af special ydelser tilbydes blandt andet kvantitativ blodanalyse (også kaldet progesteron bestemmelse) med henblik på fastsættelse af det rette parrings tidspunkt samt avanceret digital røntgen af hofte- og albueled.

Du kan læse mere om Værløse Dyreklinik på værløsedyreklinik.dk